+36 94 501 492
+36 94 501 491

Lindab

A Lindab egy nemzetközi cégcsoport, amely svédacél lemeztermékeket, illetve ehhez kapcsolódó építési rendszereket fejleszt, gyárt, értékesít. A cégcsoport tevékenysége három üzletágon belül koncentrálódik: Profil, Ventiláció, és Building Systems épületrendszerek. A Lindab termékeket a magas minőség, könnyű szerelhetőség, az energiaforrások hatékony kihasználása, környezetvédelmi tudatosság és a magas színvonalú szolgáltatás jellemzi.
Két fő piaci szegmensen dolgozunk: az egyik az ipari, amely a magasépítési piac ipari-, mezőgazdasági-, és kereskedelmi projektjeit és beruházásait foglalja magában, ide komplett rendszerek és megoldásokat kínálunk – (vázszerkezet, burkolat, szellőzés technika) Lindab termékekből. A másik a lakossági építőipari piac, amelyre számos tető megoldást, ereszcsatornát és kész kis épületrendszereket, modern szellőzés-technikai megoldásokat kínálunk.

  • Lindab Profil
  • Könnyű acélszerkezetes termékek és rendszerek mind az ipari mind a lakossági piac számára. Komponens termékek, mint ereszcsatornák, fémlemez tetők, ipari tető- és falburkolatok számos profilban és kivitelben, valamint komplett integrált rendszerek – födém, tetőfelújítás, falváz rendszerek, Z-C-U gerendák, SBS kisépület rendszerek.
  • Ventiláció
  • A Lindab Ventiláció komplett szellőztetési megoldásokat biztosít, az egyedi elemektől a teljes belső klíma rendszerekig: kör és négyszög keresztmetszetű légcsatorna rendszerek, szabályozók, kifúvófejek, tűzcsappantyúk, ipari porelszívó rendszerek, rögzítőelelemek, befúvók, elszívók, anemosztátok, VAV elemek, klímagerendák, hűtőgerendák, hűtő- és fűtőpanelek, kör és négyszög keresztmetszetű hangcsillapító elemek.
  • Building Systems
  • Előre gyártott acél épületrendszerek. Átfogó építészeti megoldás, amely magába foglalja a külső burkolatot és a falak, illetve födémek teherhordó szerkezetét, valamint a kiegészítő komponenseket.

További információ a LINDAB termékekről